U trendu

Vučić počinje kampanju 2. marta u Vranju

Aktuelni premijer i budući kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić počeće predizbornu kampanju u četvrtak, 2. marta u Vranju, izjavio je danas poverenik Srpske napredne stranke (SNS) u tom gradu Goran Nikolić.

Nikolić je agenciji Beta rekao da je odluka lidera SNS da kampanju počne u Vranju „još jedna potvrda značaja Vranja i cele jugoistočne Srbije za Aleksandra Vučića“.

„Naravno da je čast da budući predsednik Srbije počne svoju kampanju iz Vranja. To je još jedna potvrda značaja našeg grada i cele jugoistočne Srbije za Aleksandra Vučića jer smo u zadnjih godinu dana imali više poseta premijera i drugih vladinih zvaničnika, više investicija i ulaganja, nego što je to bio slučaj prethodnih nekoliko godina ali i decenija“, kazao je Nikolić.

On je izrazio očekivanje da će Vranje, kao i cela jugoistočna Srbija, imati poseban status u politici koju će sprovoditi Aleksandar Vučić.

„Verujem da je Vučić izabrao Vranje za početak kampanje za predsedničke izbore i zbog toga što su se ovdašnji glasači odužili SNS na pravi način na prethodnim parlamentarnim izborima a očekujem da još bolje bude na predstojećim predsedničkim izborima“, rekao je Nikolić.

Na parlamentarnim izborima u aprilu 2016. godine, SNS je osvojio apsolutnu većinu u Skupštini grada Vranja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar