U trendu

Vučić pomoću naručenih pitanja prikriva aferu Savamala

Pokret Dosta je bilo ocenio je danas da mandatar za sastav Vlade Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić pomoću naručenih pitanja više od 40 dana sprečava da se rasvetli ko su ljudi s fantomkama koji su rušili objekte u Savamali.

„Aleksandar Vučić time pokazuje da je uveo vladavinu fantomkama u državu, a suspendovanje pravne države i brutalno kršenje ljudskih prava providno zataškava uz pomoć naručenih pitanja iz svojih blatoida Studija B, Pinka i Tanjuga“, ocenjeno je u saopštenju te stranke.

Taj pokret je oštro osudio „jučerašnje uvrede koje je Vučić uputio na račun“ lidera pokreta Saše Radulovića ocenivši da je rečnik koji je Vučio upotrebio ispod svakog nivoa jednog mandatara.

„Uposlenici sa Studija B, nelegalnog Tanjuga i sa Pinka, unajmljeni da postavljaju naručena pitanja, juče su ga, kad se premijer našao u problemu zbog Savamale, pitali o navodnom ‘napadu’ Saše Radulovića na novinare u Skupštini Srbije. Tako su okarakterisali odbijanje Radulovića da odgovara na Vučićeva pitanja koja postavljaju članovi njegovog propagandnog tima“, dodali su.

Pokret Dosta je bilo je naveo i da lider njihovog pokreta Radulović odbija da odgovara na pitanja „Vučićevog propagandnog tima“ i da Vučić može direktno da pita Radulovića sve što ga zanima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar