Vučić: Ponosan sam što u Srbiji ne vlada jednoumlje

ŠID – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da je ponosan što u Srbiji ne vlada jednoumlje i što svako može da kaže šta hoće, a da činjenice sve govore o njegovom radu.

Vučić se, prilikom obilaska fabrike u Šidu, osvrnuo na optužbe opozicije da su neki mediji u službi „fašističkog režima“.

„To najbolje govori o onima koji su tako nešto rekli. Svaka reč koju izgovore protiv naroda govori o njima. Zamislite da sam to rekao ja protiv njih i Šolakovih medija, kakvu bi hajku i harandu podigli po celom svetu“; rekao je on.

Vučić je naglasio da ljudi i zaposleni u medijima, koje optužuju na takav način iz redova opozicije, dobro umeju da prepoznaju i vide rezultate.

Kazao je da bi opozicija očigledno volela da nas vrati u vreme jednoumlja, kao što je bilo ranije kada nijedna informacija koja nije bila u njihov u korist nije mogla da prođe.

„Danas imate jednog kablovskog operatera i televiziju koji 24 sata rade protiv predsednika, a novina koliko hoćete. Ja sam ponosan i srećan što svako može da kaže šta hoće, a činjenice sve govore. Putevi, plate i penzije sve govore“, naglasio je on.

Vučić je izrazio uverenje da će uskoro penzioneri biti zadovoljni i da je uveren da će to biti i medicinske sestre, lekari, vojnici i mnogi drugi.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike