Vučić: Pred Milićem još mnogi izazovi

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je promene na čelu Policijske uprave Beograda i istakao da je dosadašnji prvi čovek gradske policije, Veselin Milić, mlad, ozbiljan i ogovoran i da je uveren da je pred njim još mnogo važnog posla i velikih izazova.

„Veselin Milić je mlad, ozbiljan i odgovoran čovek. Još mnogo važnog posla i velikih izazova je pred njim. Uveren sam da ćemo imati odličnu saradnju i u okviru poslova iz nadležnosti Kabineta predsednika Republike“, jasan je bio predsedik Vučić, odgovarajući na pitanje lista Alo da komentariše promene u vrhu MUP-a.

MUP je saopštio u utorak da su dosadašnji komandant Žandarmerije, Goran Dragović, i načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Veselin Milić, raspoređeni na nove dužnosti u okviru MUP-a.

Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u Sarajevu, a Milić će obavljati dužnost pomoćnika Direktora policije, zaduženog za borbu protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Da li mora (i treba) da se Predsednik u sve mesa i komentarise i namece svoje misljenje. aljda o kadrovskim resenjima iz nadleznosti drzave sprovodi Vlada preko nadleznih ministarstava. ovako ipak ispada da su i Vlada i Ministri samo neciji fikusi.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike