U trendu

Vučić: Razgovaraću uvek sa Nikolićem

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem uvek razgovarati i da svaki gradjanin Srbije može da bude protivkandidat na predsedničkim izborima.

„SNS je i njegova stranka kao i svih drugih. On je napravio najveće rezultate. Njegovi rezultati su u tome što je pokazao svoju veličinu i snagu kada je trebalo da podrži najteže mere“, kazao je Vučić u Vrbasu.

On je rekao da kada je Nikolić u pitanju nikada neće reagovati ljutito ni nervozno, kao i da ne može ružno da govori o njemu, ma koliko drugi to od njega očekivali.

Vučić je kazao da će s Nikolićem uvek da razgovara, bilo kada, bilo gde i o bilo čemu.

„Šta god odluči, Nikolić to ću da poštujem“, rekao je Vučić.

On je rekao da će za koji dan biti poznato i da li će sa predsedničkim izborima biti održani i vanredni parlamentarni izbori.

Vučić je rekao da će kampanju početi kada budu raspisani predsednički izbori.

Za predizborni spot u kome se pojavljuje u avionu, Vučić je rekao da taj spot je za dva dana gledaniji od nekih drugih koji su odavno u kampanji i troše ogroman novac.

On je rekao da je u spotu hteo da pokaže da nije za to da se Srbija vraća na put kohabitacije i dodao da je Srbija kada je poslednji put postojala kohabitacija, u vreme vlasti Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, bila slaba i Zapadu je lako bilo da donese odluku o nezavisnom Kosovu.

„Kad god smo imali kohabitaciju, nismo imali jasnu i čvrstu politiku i stabilnu Srbiju“, rekao je Vučić i dodao da se u spotu govori da je važno da Srbija ima svoj put i pravac.

„Moj cilj je da budemo stabilna zemlja, ako to ne može, neću da odmažem“, rekao je Vučić i dodao da spot nije sniman u novom, već u starom avionu, čije je iznajmljivanje koštalo izmedju 200 i 400 evra, a da je snimljen 25 dana pre emitovanja, kao i da postoje dve verzije – jedna u kojoj kaže da podržava Nikolića i druga u kojoj toga nema. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.