U trendu

Vučić: Tanjug radi dobro,svojim sredstvima,na vladi je..

PEŠTER – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se Vlada Srbije i nadležni baviti pitanjem novinske agencije Tanjug, podvukao da Tanjug radi svojim sredstvima i da smatra da agencija dobro radi.

Na konstataciju novinara da je Tanjug obeležio 75 godina rada i pitanje „kako će se rešiti to pitanje, biće privatizovan ili…“, Vučić je rekao da njega napadaju bez obzira šta da se desi, pa i u ovom slučaju.

„Prvo su me napadali kada su objavljivali smrtovnicu Tanjuga na naslovnoj strani Politike, pa kažu ‘ugasio si Tanjug’. Pa onda Tanjug nije ugašen i sada vode hajku protiv svih nas zato što Tanjug radi – iako Tanjug radi svojim sredstvima“, rekao je Vučić.

„Ne znam šta više ni da vam odgovorim, neka radi Vlada, nadležne službe, šta hoće i kako hoće…“, rekao je predsednik Srbije.

„Ja mislim da je Tanjug dobro radio, nikada nisam video probleme u tome, ali ako ljudi vole da ih gase ili ne znam šta, vlada će naći odgovor u skladu sa zakonom na to. . . „, rekao je Vučić.

Kako je dodao, ne bi više ništa o tome da kaže.

„I onima koji me svaki dan napadaju, svaki dan izmišljaju, crtaju me kao Hitlera ili njegovo odojče, svima kažem, samo vi nastavite, svi koji obmanjuju javnost, svi koji ne govore istinu, samo vi svoj posao nastavite, nemojte da glumite heroje, nastavite vi svoj posao slobodno, potpuno slobodno“, rekao je Vučić.

Koliko ću da se borim za istinu i koliko puta ću da kažem da ne govorite istinu narodu, da govorim ljudima šta jeste tačno i šta nije, i imam pravo na to, toliko ću se boriti za vaše pravo, za vašu lsobodu da objavljujete neistine i laži, poručio je Vučić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike