Vučić: Vidim da sam popularan, ali neću se kandidovati u HR

ŠID – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ironično prokomentarisao da vidi da mu drastično raste popularnost u Hrvatskoj, ali i poslao „umirujuću“ poruku hrvatskim građanima da ne brinu, jer se tamo neće kandidovati.

Predsednik je u Šidu, upitan šta misli o pojedinima iz opozicije koji su, kako je preneo jedan beogradski list, rekli da bi prihvatili i Antu Pavelića, ako je protiv Vučića, odgovorio: „Ako bi prihvatili i Antu Pavelića, neka prihvate i Antu Pavelića… Koliko ih se do sada tu skupilo već na listi… Neka prihvate koga hoće”.

Dodao je da je video da je mnogo popularan u Hrvatskoj, a da je u Glini, na Tompsonovom koncertu, bio najpopularniji.

“Vikali su ‘Vučiću pederu’ glasnije nego bilo ko drugi. Tad sam shvatio da moja popularnost u Hrvatskoj drastično rasta”, rekao je Vučić u kroz smeh im poručio da se ne brinu, jer neće tamo da se kandiduje.

“Ali, vidim da je ‘Vučiću pederu’ postala omiljena pesma među naslednicima hrvatskih bojnovnika… Mnogo su hrabri i jaki, kad to viču ‘to sve sipa i pršti’”, primetio je.

Govoreći o opoziciji, Vučić je rekao da je suština u tome da se ne može pobeđivati bez politike i sadržaja, već samo kritikom.

„Ne možete da pobeđujete tako što zatvarate fabrike, a onda kritikujete one koji ih otvaraju. Ne možete da budete protiv svega na KiM, a sami ste im dali pečat na koverat kosovske nezavisnosti. Kad god vas pitaju šta je rešenja – nemamo rešejne, samo smo protiv onoga što Vučić radi“, primetio je.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike