U trendu

Vulin: Haradinaj u SRB ima brojne saveznike, Vučić samo narod

BEOGRAD – Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da Ramuš Haradinaj ima sveznike u političarima u Srbiji koji su za nezavisno Kosovo, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima samo narod.

„Haradinaja niko od političara iz Srbije koji su za celovito i nezavisno Kosovo nije napao. Haradinaj u Srbiji ima brojne glasne saveznike, Vučić samo narod“, kaže Vulin u izjavi dostavljenoj danas Tanjugu.
Kako kaže, protiv zaustavljanja širenja velike Albanije oglasili su se brojni političari u Srbiji.

„Od Save Janjića koji, dok ga Kfor čuva od nasilja Albanaca, pretnju vidi u borbi Vucica, pa preko Nataše Kandic i Sonje Biserko, raznih nevladinih organizacija i analiticara koji o Kosmetu znaju samo ono što im je receno kada primaju donacije. Svi su zabrinuti šta bi razgranicenje znacilo za nezavisno Kosovo ali nisu ni malo zabrinuti zbog najave da ce Kosovo i Albanija imati jednog predsednika ili da nece imati međusobnu granicu“, kaže Vulin.
Javio se i Jeremic uplašen da bi Srbija najzad mogla prestati sa porazima i učvrstiti svoju državu a podršku im je svima dao Haradinaj preteći ratom, zaključio je on.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike