U trendu

Z.Mihajlović: Jeremić po kritici projekata 'lider talibanskog krila opozicije'

Ministarka rudarstva i energetike Srbije, Zorana Mihajlović, danas je ocenila da kritike predsednika Narodne stranke (NS) Vuka Jeremića o izgradnji gasne infrastrukture predstavljaju deo njegove kampanje kojom pokušava da zastraši svoje političke protivnike.

„Posle priče o ‘tajnom gasovodu’ i ‘tajnom cevovodu’, lider talibanskog krila opozicije, Vuk Jeremić, našao je novi način da privuče pažnju na sebe, podnošenjem krivične prijave u vezi sa izgradnjom gasovoda od Beograda do Loznice“, napisala je Mihajlović u izjavi.

Ona je rekla da je Jeremić pokazao da ne zna da se infrastrukturni projekti ne mogu raditi u tajnosti, ali i da „ne zna ni druge procedure, jer bi inače znao da Ministarstvo (koje ona vodi) nije ni na koji način učestvovalo u sprovodjenju nabavke za gradnju gasovoda“.

Jeremić rekao je danas da je NS podnela krivične prijave protiv dvojica vlasnika „Milenijum tima“, premijerke Srbije Ane Brnabić i ministarke Mihajlović zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja radi izgradnje gasovoda od Beograda do Loznice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.