najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Za dalji napredak odnosa SAD i Srbije

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i novoimenovani ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izrazili su danas očekivanje da će se pozitivan trend u odnosima SAD i Srbije nastaviti i u narednom periodu.
Dačić je, uz dobrodošlicu novom ambasadoru, izrazio zadovoljstvo razvojem bilateralnih političkih odnosa i dostignutim nivoom medjusobnog poverenja, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Ambasador Skot je pohvalio, izmedju ostalog, doprinos Srbije očuvanju regionalne stabilnosti, kao i konstruktivan odnos Srbije  prema migrantskoj krizi. On je takodje ukazao da SAD podržavaju proces evropskih integracija Srbije i pregovarački proces Beograda i Prištine u Briselu.

Novi američki ambasador prošle nedelje je predao akreditive predsedniku Srbije.

(Beta)

1 komentar
  1. tamoneko

    Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napredujem… Odnosi nam se stalno unapređuju, sve nam je jasnije da je otimanje ogromnog dela teritorije OK. Što bi rekli u filmu, “Ma voli te, samo se zeza” – znamo mi da oni nas u Stejt Departmentu vole, samo se zezaju. Sigurni smo. Ne treba nam ni viza da posetimo Dizni Vrld, mi vec živimo u svetu mašte.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike