U trendu

Zelenović (ZZS) o izjavi ministarke Mihajlović: Ovakve laži se završavaju političkim ubistvima

Lider stranke Zajedno za Srbiju (ZZS) ocenio je danas da se „besmislene i brutalne laži“, poput izjave ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović oko saradnje dela opozicije sa izvestiteljkom Evropskog parlamenta za Kosovo Violom fon Kramon, završavaju „političkim ubistvima“.

„Zorana Mihajlović je ušla u ulogu Mire Marković. Ovakve besmislene i brutalne laži na kraju se završavaju političkim ubistvima. Pobedili smo zlo jednom, početkom ovoga veka, učinićemo to ponovo. Slobodarski duh gradjana Srbije trijumfovaće nad bezumljem koje svim silama i sredstvima čuva golu vlast“, rekao je Zelenović za portal Nova.rs.

Ministarka Mihajlović ocenila je danas da razgovori izvestiteljke Evropskog parlamenta za Kosovo Viole fon Kramon sa delom opozicije, „jedino imaju veze sa lobiranjem za priznanje Kosova“.

Fon Kramon će danas obići Loznicu i Gornje Nedeljice, i tom prilikom, zajedno sa platformom „Akcija“, „Ne davimo Beograd“ i „Ekološkim ustankom“, kako je navedeno, „podržati borbu meštana jadarskog kraja za istinu, vladavinu prava i zaštitu životne sredine“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar