U trendu

Živković (NS): Opozicija da nastupi zajedno na beogradskim izborima

Predsednik Nove stranke Zoran Živković izjavio je danas da bi opozicione stranke trebalo da naprave zajednički front za nastup na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu.

Živković je za Radio televiziju Vojvodine rekao da će opozicija to učiniti „ako ima zrno pameti, dovoljno hrabrosti i znanja da se bori protiv režima“, jer većina gradjana želi da opozicija pobedi na beogradskim izborima.

„Opozicija bi trebalo da napravi zajednički front i da se na beogradske izbore izadje na najefikasniji način. Mi na njima moramo pobediti, jer to gradjani Beograda žele, ne svi  –  već većina. To treba da artikuliše jedna ozbiljna opozicija“, rekao je Živković.

Istakao je da „aktuelni režim neće pasti sam“ i da treba da se radi na tome da se „ova vlast otera u istoriju“, navodeći da je to moguće ako se „počne s Beogradom“.

On je kazao da, kada govori o pravljenju zajedničkog fronta opozicije, podrazumeva one stranke koje su „prihvatljive za Novu stranku“, koja kako ističe, nikada nije saradjivala sa vladajućom koalicijom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar