najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Živković očekuje vanredne parlamentarne izbore zajedno sa lokalnim i pokrajinskim

Predsednik Nove stranke Zoran Živković ocenio je večeras da će zajedno sa lokalnim i pokrajinskim izborima biti održani i vanredni republički izbori i istakao da je vreme da se u Srbiji menja vlast.

“Ne verujem Aleksandru Vučiću i smatram da će biti svi izbori održani i pre tih famoznih pet meseci koje najavljuje. Smatram da će na lokalnim izborima SNS doživeti šamar, kakav je Slobodan Milošević dobio 1996. godine, a da će ukoliko ne raspiše republičke izbore dobiti kasnije i 5. oktobar”, rekao je Živković na tribini u Šapcu.

On je ocenio da se u Srbiji ne živi bolje, a da vlast jedino napreduje u neistinama i obmanama. 

“Vreme je da Srbija menja vlast jer živi bolje. Niti su nam sudovi efikasniji, a gradjani insistiraju na tome”, rekao je Živković i dodao da “gradjane interesuje ko su krvici za smrt sedam ljudi, prilikom pada helikoptera nadomak beogradskog aerodroma i ko falsifikuje diplome i lične karte”.

Tribini u Šabačkom pozorištu prisustvovalo je više stotina gradjana, a održana je povodom obeležavanja godinu dana rada lokalnog ogranka Nove stranke.

Predsednik gradskog odbora Aleksandar Simić naveo je da je za godinu dana stranka učlanila oko 500 simpatizera i napravila odbore u skoro svim seoskim sredinama tog grada. 

“Mi nemamo članove koji donose glasove da bi kasnije dobili posao, nemamo ni odbornike u lokalnom parlamentu, jer iako je legalno da nam se neko pridrži od sadašnjih odbornika, to nije moralno pa ih nećemo. Na sledećim izborima u koaliciju idemo sa porodicom, komšijama, prodavcima krojačicama i frizerkama jer su to ljudi koji nas najbolje znaju”, rekao je Simić.

Konvenciji stranke prisustvovali su pored članova stranke, predstavnici skoro svih stranaka koje deluju na teritoriji Šapca, a gost je bio i lider stanke Zajedno za Srbiju i bivši funkcioner Demokratske stranke Dušan Petrović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike