U trendu

Premijerka Italije raskinula sa partnerom posle njegovih seksističkih komentara

Italijanska desničarska premijerka Đorđa Meloni objavila je da je okončala desetogodišnju vezu sa partnerom Andreom Đambrunom, televizijskim voditeljem sa kojim ima ćerku, posle nekoliko njegovih seksističkih komentara.

„Moja veza sa Andreom Đambrunom, koja je trajala gotovo 10 godina, završava se ovde. Naši putevi se već neko vreme razlikuju i vreme je da to priznamo“, navela je Meloni na društvenim mrežama, dva dana pošto su se u javnosti pojavila dva snimka na kojima se čuje kako njen partner upućuje nepristojne komentare koleginici.

Đambrunu, voditelju emisije Dnevnik dana, Meloni je zahvalila „na divnim godinama koje su proveli zajedno“, „na teškoćama kroz koje su prošli“ i što joj je podario „najvažniju stvar u životu, ćerku Đinevru“, prenosi Gardijan.

Na prvom snimku koji se pojavio, Đambruno se žali zbog kritika na račun njegove frizure, a zatim kaže koleginici: „Zašto te nisam ranije sreo“.

Na drugom snimku se čuje kako koleginici govori da im je potreban još jedan učesnik u emisiji.

„Hajde da imamo trojku, ili čak četvorku“, kazao je Đambruno.

Meloni je u septembru branila Đambruna nakon što je u emisiji rekao da žene treba da „izbegavaju opijanje“ ako žele da izbegnu silovanje.

Ona je tada kazala da su njegove reči pogrešno protumačene i da su, iako su bile neoprezne, bile slične onome što je njoj govorila majka.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar