U trendu

„Albanski orao“ iz Hrvatske: Mesić i Gotovina kao Džaka i Šaćiri (foto)

Provokacijama sklapanjem ruku u simbol „albanskog orla“ pridružili su se i bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić i Ante Gotovina.

Društvenim mrežama kruže njihove slike podrške Albancima iz švajcarske reprezentacije Granitu Džaki i Džerdanu Šaćiriju, koji su baš gestikuliranjem „dvoglavog albanskog orla“ proslavili golove protiv Srbije u utakmici protiv švajcarske reprezentacije.

Da ne ostaje sve na simbolu orla, upućuju vesti da su se pojavili i video snimci hrvatskih i albanskih navijača iz švajcarskog Berna, kako zajedno cepaju i pale zastavu Srbije.

Na tim snimcima se vidi i kako jedan huligan u dresu reprezentacije Hrvatske zubima kida srpsku trobojku.

Potez Šaćirija, Džake, kao i kapitena švajcarskog tima Stefana Lihštajnera, prošao je samo sa opomenom i simboličnom kaznom od ukupno 25.000 švajcarskih franaka (po 10.000 za Džaku i Šaćirija), iako Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) ne toleriše političke poruke.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Srbe svi pr….ju-Tako nam i treba .Nas vodja tezi uvek nekom kompromisu i svuda vidi nasu velicinu.A Srbija nikad jadnija i bednija. Od 2014-te i siptarskog drona , Srbija je veoma pogodna za svakakvu sprdnju. Svako na nas dize k…ac a mi pognute glave cak se kako to predsednik uvek sa nasminkanim usnama kaze : vazan je mir. A devedesetih smo zbog njega isli u ratove i gubili glavu. Dolijace valjda i on jednoga dana. Daj boze ubrzo.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike