U trendu

Bar: Pretukla muža i izbacila ga iz kuće

Bugarka Veselinka Nadrljanski, sa privremenim boravkom u Baru, uhapšena je nakon što je brutalno pretukla i izbacila iz kuće svog supruga Aleksandra Nadrijanskog, nanevši mu teške telesne povrede, pišu „Dnevne novine“.

Događaj je prijavljen barskoj policiji nakon što je povređeni 85. godišnji Aleksandar prvo zbrinut u Hitnu službu, odakle je zbog ozbiljnosti povreda potom upućen u Opštu bolnicu u Baru.

Prema saznanjima podgoričkog dnevnika iz policije, ovaj neubičajeni incident dogodio se u barskom naselju Šušanj, nakon što je među supružnicima došlo do razmirice koja je prerasla u tuču.

Aleksandar je, navodno, ispričao policiji da ga je 40 godina mlađa supruga „napala bez razloga“ i da ga je „više puta udarila pesnicom u predelu glave i tela, nakon čega ga je izbacila iz kuće“.

Pretučeni muž se posle nekoliko sati vratio u kuću, u kojoj živi sa suprugom Veselinkom, da bi ga ona ponovo izbacila sledećeg dana na ulicu, kada su ga komšije i odvele u hitnu pomoć.

Ovaj događaj je jedan od onih koji potvrđuju da u poslednje vreme u porodičnom nasilju nisu uvek žrtve žene i deca.

U prilog toj činjenici idu podaci, do kojih su došle Dnevne novine, da u Crnoj Gori broj krivičnih prijava u kojima su muškarci žrtve nasilja u prethodne tri godine varira od 35 do 50 na godišnjem nivou.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.