U trendu

Bitorajac se našalio sa Plenkovićem i Krstičevićem

ZAGREB – Poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac se danas na svom fejsbuk nalogu skečom „Sačekali me Plenković i Krstičević“ osvrnuo na događaje u parlamentu u sredu.

Bitorajac je, naime, objavio fotografiju na kojoj sa našminkanim masnicama i zavojem zamotane glave izgleda pretučeno, uz potpis „Sačekali me Plenković i Krstičević“.

Premijer Andrej Plenković i poslanik opozicionog Mosta Nikola Grmoja juče su se zamalo potukli na sednici parlamenta, prvoj nakon zimske pauze.

Grmoja je prvo optužio Plenkovića da radi za interese Srbije, potom mu je, u pauzi rekao da je anemičan, na šta je premijer krenuo ka njemu i, sudeći prema objavljenim video zapisima, sve je izgledalo da će se fizički obračunati sa poslanikom Mosta.

Između njih su se isprečili poslanici, pa do tuče nije došlo.

I dok Mostovac tvrdi da ga je premijer gotovo fizički napao, iz vladajućeg HDZ kažu da je premijer samo krenuo ka njemu.

A ništa manje ozbiljno nije bilo ni u obračunu ministra odbrane Damira Krstičevića i poslanika Franka Vidovića, kada je ministar žestoko iz ruku poslanika SDP istrgao maketu aviona, koju je ovaj hteo da mu pokloni i razbio je o pod.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.