„Da sam na mestu Đukanovića, stideo bih se“

Kandidat predsednika na izborima u Crnoj Gori, Mladen Bojanić, izjavio je sinoć da rezultati koji se saopštavaju nisu konačni, da lideru DPS, Milu Đukanoviću, neće čestitati pobedu jer da je, kako je rekao, na njegovom mestu on bi se stideo, a ne slavio.

Bojanić tvrdi da je Đukanović pobedio na osnovu ucena, pritisaka i poslušnika iz državne administracije.

„On zna kakav je to rezultat“, rekao je Bojanić novinarima u izbornom štabu.

Zahvalivši birčima koji su mu dali glas, Bojanić je rekao da su to glasovi „čistog srca i bez pritiska“.

„Sve je ovo još uvek na bazi uzoraka. Crna Gora je birala tako kako je birala. Ja sam ponosan na rezultat otvorene i iskrene kampanje“, rekao je Bojanić.

Ponovio je da je Đukanović čovek koji je, kako kaže, zarobio državu, sve institucije i da su te institucije nakon današnjih izbora „ostale pod njegovim skutima“.

Bojanić je najavio da će nastaviti da se bori, a svojim biračima poručio da ove rezultate ne shvate kao poraz, već je to osnova za dalju borbu.

„Nastaviću borbu da oslobodim Crnu Goru od Đukanovića i njegove diktature“, rekao je.

Upitan da li priznaje pobedu Đukanovića, Bojanić je rekao da nema šta da prizna ili ne prizna, jer konačnih rezultata još nema.

On je opoziciji poručio da posle ovih izbora treba da razmisle kako da se postave prema svemu ovome.

„Neću im se mešati, verovatno će izvući pouku iz svega toga. Ja sam spreman da nastavim borbu a kakva će ona biti videćemo u narednim danima“, rekao je Bojanić i ponovio da ne namerva da osniva svoju partiju.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Miron

    Da Đuki ima stida, ne bi ni radio sve što radi…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike