U trendu

Dao otkaz jer mu je bilo dosadno na odlično plaćenom poslu

Dok većina Hrvata muku muči sa traženjem posla, jedan Dubrovčanin je odlučio da da otkaz na odlično plaćenom poslu jer mu je, kako kaže, bilo dosadno.

Kako prenose hrvatski mediji, neimenovani je muškarac dao otkaz u jednoj hotelskoj kući uz obrazloženje da mu je dosadno na poslu i to uprkos činjenici što ima natprosečnu platu, veću od 7.000 kuna (920 evra).

“Radio sam dnevno osam sati, od 8 do 16, ali nisam znao šta da radim u kancelariji. Najgore je to što mi je šef bio u blizini, pa vreme nisam mogao da provedem na internetu ili da čitam knjigu”, kazao je on za hrvatske medije.

“Kada smo se dogovarali za posao, bilo je govora da će se raditi na drugačiji način i da ću imati slobodu i kreativnost u radu, međutim, na kraju se to izjalovilo. Na poslu, jednostavno, nisam znao šta da radim, a morao sam tamo da budem po ceo dan. Na kraju, da ne gubim vreme i život, odlučio sam da dam otkaz”, objasnio je Dubrovčanin.

Muškarac se na taj hrabar potez odlučio nakon što je shvatio da mu profesionalni život ne ide u smeru u kom bi trebalo, pa će zadovoljstvo potražiti negde drugo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)