U trendu

Dečak izgubio u kvizu pa skočio kroz prozor učionice

U ponedeljak popodne u Bihaću se dogodila strašna tragedija. 10-godišnji dečak skočio je kroz prozor učionice koja se nalazi na drugom spratu osnovne škole. Od težine povreda dečak je preminuo.

Izvor blizak istrazi je kazao kako policija proverava da li je dečak sam skočio kroz prozor. Učenici govore kako niko nije verovao kada je rekao da će skočiti pa su mislili kako je samo u fazi besa.

Sve je počelo rešavanjem kviza iz matematike. Desetogodišnjak je u jednom od kvizova izgubio samo za pola boda što ga je jako pogodilo i počeo je da plače. Učiteljica je prvo pokušavala da ga smiri i rekla da ode u toalet da se umije.

„Kada je čas završen, on se vratio u razred i rekao prijateljima da će skočiti kroz prozor, ali ga oni nisu ozbiljno shvatili. Tada je samo otvorio prozor i skočio na glavu“, ispričao je jedan od radnika škole. Ubrzo je nastala panika, deca su vrištala i pozvala učitelje koji su potom nazvali Hitnu pomoć.

Direktorka škole rekla je da su svi u šoku i da još ne mogu da veruju šta se dogodilo.

„Ovo je najtužniji dan u našoj školi. Nastradali dečak je bio odličan učenik iz jako dobre porodice i njegove tri sestre su završile našu školu“, rekla je direktorka, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.