najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dikić u dobrom stanju, hrani se zdravo i trenira

Bivši komandant srpske Žandarmerije, koji se nalazi u pritvoru spuškog zatvora u Podgorici, u dobrom je psihofizičkom stanju, svakodnevno trenira i zdravo se hrani, pišu podgorički mediji.

Dikić je uhapšen sa još 19 srpskih državljana pod sumnjom da su navodno planirali puč u izbornoj noći, 16. oktobra, kao i hapšenje premijera Mila Đukanovića.

Pozivajući se na svoja saznanja, podgoričke Dnevne novine pišu da je Dikić od pritvaranja smešten sam u ćeliji spuškog istražnog zatvora i pod posebnim je, kako se tvrdim, zdravim režimom ishrane zbog prirode bolesti koja je kod njega konstatovana. Pod redovnim je lekarskim nadzorom i od pritvaranja nije zabeležen gubitak na težini.

Osim toga, dodaje se, Dikić je u dobroj formi, svakodnevno trenira i naročito vreme izdvaja za rad sklekova i trbušnjaka.

S druge strane, Dikićev advokata Milan Petrović tvrdi da njegov klijent, zbog nepravde koja mu je nanijeta hapšenjem, štrajkuje glađu, te da će sa odbijanjem hrane nastaviti do daljnjeg.

Kako su ranije objavili crnogorski mediji, grua srpskih državljana “pala” je u ruke policiji na osnovu dojave njihovog kolege MirkA Velimirovića (45) iz Zubinog Potoka. Velimirovićev zadatak, navodno, bio je da nabavi oružje, municiju, uniforme, prenosi poruke, obezbeđuje prostor u kome će boraviti teroristi i da skladišti oružje.

On je navodno od Aleksandra Sinđelića, koji je na slobodi, preuzeo 150.000 evra za koje je trebalo da kupi 50 automatskih pušaka i tri sanduka municije koje bi smjestio u kući koju je planirao da iznajmi u Podgorici.

Tek kada je do detalja prihvatio plan za napade, sve je prijavio policiji.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike