U trendu

Đukanović pobedio, Tači prvi čestitao „starom prijatelju“

Na osnovu 100 odsto prebrojanih glasova predsednički kandidat i lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović osvojio je 53,8 odsto glasova birača, dok je njegov najveći rival na ovim izborima osvojio 33,5 odsto glasova, saopštio je CDT.

Draginja Vuksanović osvojila je 8,3, Marko Milačić – 2,7, Hazbija Kalač – 0,8, Vasilije Miličković – 0,4 i Dobrilo Dedeić – 0,4 odsto glasova, preneo je portal CdM.me.

Za Đukanovića je glasalo 181.000 glasača, a kako se navodi, on je na ovim izborima osvojio 2,6 odsto više glasova od Filipa Vujanovića 2013.godine.

Za Vujanovića je tada glasalo 161.940 građana.

CG mediji: Prva čestitka iz regiona Đjukanoviću od Tačija

Kosovski predsednik Hašim Tači prvi je večeras iz regiona čestitao lideru Demokratske partije socijalista Milu Đukanoviću pobedu na predsedničkim izborima u Crnoj Gori, javljaju crnogorski mediji.

„Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću na pobedi u Crnoj Gori. Ovo je pobeda za Crnu Goru, ali i za celi region koji teži NATO i EU integracijama“, napisao je Tači na Tviteru.

Na osnovu više od 90 odsto prebrojanih glasova, Đukanović je osvojio 54,2 odsto glasova.

(Tanjug)

2 komentara
  1. Miron

    I sa AV-AV-om je on na istoj talasnoj dužini !!! Samo što to AV-AV dobro prikriva.

  2. Miki

    Srpski narod to treba to da shvati i da u skladu sa tim počne da se ponaša prema Crnogorcima, za koje vidimo da nemaju dobronameran odnos prema nama.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike