U trendu

Dragičević:Ne interesuju me montirani procesi

BANJALUKA – Otac nastradalog mladića Davida Dragičevića oglasio se danas prvi put nakon što je protiv njega podignuta krivična prijava i poručio da ga ne interesuju montirani procesi institucija Republike Srpske protiv njega i da neće prestati da se bori sve dok ubice njegovog sina ne budu kažnjene.

Poruku Dragičeviča objavila je njegova bivša supruga na Fejsbuku grupe „Pravda za Davida“, objavio je Dnevni avaz na svom sajtu.

On je rekao da zna istinu i da mu treba „pravda za Davida“.

„Neće nam Lukač, Ilić, Ćulumi, Karani, Vreće, Leptiri, Burle, Biserka, Bajići zatrti seme i prezime, sine moj. Ubice su uzele zakon, ustav, institucije, MUP, tužilaštvo u svoje krvave ruke, krv je sveža i još teče, ubice. Ubice više nemaju gde ni kuda, neće priznati zločin, a ni ja ni grupa PzD nećemo odstupiti od naše borbe do kraja“, poručio je Dragičević.

Banjalučki mediji preneli su ranije danas da je policija Republike Srpske prijavila poslanike Draška Stanivukovića, Davora Dragičevića, oca Davida Dragičevića, i Željka Dabića zbog sumnje da su pozivali na nasilnu promenu ustavnog uređenja Republike Srpske, a izveštaj o tome danas je dostavljen Republičkom javnom tužilaštvu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.