U trendu

Drama u Ljubljani: Policija ubila otmičara gradskog autobusa

U teškom incidentu koji se dogodio u četvrtak kasno uveče u jednom autobusu ljubljanskog gradskog prevoza na prilazu gradu, ubijena je osoba koja je po nekima pokušala oteti vozilo, preteći vozaču odvrtkom, objavili su u kasnim večernjim satima slovenački mediji.

Prema informaciji ljubljanskog „Dela“, nepoznata osoba je vozača gradskog prevoza koji je vozio na redovnoj liniji prisilila da skrene prema obilaznici, preteći mu da će ga ubiti odvrtkom. Vozač je, navodi list, zadržao prisebnost i skrenuo u pravcu koji je zahtevao otmičar, ali je nakon toga namerno prošao kroz crveno na semaforu kako bi upozorio policiju.

Portparolka ljubljanske policijske uprave Nataša Pucko rekla je da su informaciju o otetom autobusu odnosno incidentu dobili u četvrtak oko 21 sat, te da može potvrditi da je jedna osoba umrla. Dodala je da će više informacija biti kad policija obavi uviđaj.

Navodno ih je telefonom pozvala i jedna od putnica, navode neslužbeno slovenački mediji, dodajući da je policija nekoliko puta neuspešno pokušala da zaustavi vozilo, nakon čega je otmičar ubijen, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)