U trendu

Drama u vrtiću: Majka došla po sina, vaspitačica joj rekla da ga je odvela baka

Neverovatna priča stiže iz mesta Ferdinandovac kraj Đurđevca u Hrvatskoj. Naime, kako piše portal ePodravina, majka Ivana došla je po svog trogodišnjeg sina u vrtić Košutica, ali joj je vaspitačica, koja je ujedno i direktorka vrtića, rekla da dečaka nema jer ga je već kući odvela baka.

Majci je to bilo neobično, ali je ipak otišla kući i pitala svekrvu da li je unuka izvela iz vrtića. Ona je odgovorila da nije pa su uplašena majka i baka odmah pozvale policiju. Majka je odjurila nazad u vrtić i prestrašeno pretraživala dečje ormariće kako bi ustanovila čije cipele nedostaju.

– Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno šta se dogodilo, dok me je direktorka uveravala da je dete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mog sina bile su u ormariću, a obuća jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to – rekla je majka za ePodravinu.

Nazvali su mamu deteta koje je još uvek bilo u vrtiću, a cipela u ormariću nije bilo. Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

– Ne znam kako je to moguće. Ta je baka rekla da je dete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk – dodala je majka.

– Srećom, slučaj je brzo rešen, došlo je do zabune i tu nema elemenata krivičnog dela ni prekršaja – izjavio je portparol policije za ePodravinu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar