„Gospodin Niko“ novi kandidat za predsednika Hrvatske

ZAGREB – Anonimni gejmer iz Nina koji sebe zove „Gospodin Nitko“ objavio je na Jutjubu svoju kandidaturu za predsednika Hrvatske, a lice je na snimku zamutio, kako bi ostao „niko“.

On je u saopštenju za medije naveo da je kao „najpozitivniji političar po izboru građana“ odlučio da se obrati javnosti preko jutjuba i da se kandiduje za predsednika, prenosi N1.hr.

„Niko“ navodi da je odlučio da krene u kampanju za predsedničke izbore pod sloganom ‘Resetujmo Hrvatsku’, a njegov glavni cilj je da probudi mlade i da skrene pažnju na njihove probleme.

„Iako su ovlašćenja predsednika ograničena, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsednik može i mora da vrši pritisak na Vladu i Sabor kako bi se sprovodile mere kojima je cilj, između ostalog, sprečavanje demografske kataklizme“, rekao je gospodin Niko.

„Već mesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Podstaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornostda se kandiduje za predsjednika Hrvatske“, dodao je on.

„Niko“ kaže da je hardkor gejmer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, kao i da se zalaže za kulturu pametnih gradova.

Rodom je iz Nina, ima ženu i sina.

(Tanjug)

Napišite komentar