U trendu

Gubite se, sam ću da se branim: Mamić usred suđenja oterao advokate (video)

Očigledno da nijedno zasedanje Zupanijskog suda u Osijeku Zdravku Mamiću i njegovim saradnicima ne može da prođe bez kotroverzi, prenose sportski mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=pQuUEj56z2w

Posle spornog svedočenja Luke Modrića u utorak, kapiten reprezentacije Hrvatske našao se na žestokom udaru javnosti i medija u Hrvatskoj, da bi u sredu na scenu stupio upravo Zdravko Mamić.

Dok je Saša Lovren, otac defanzivca Liverpula Dejana, čiji je transfer takođe pod istragom, davao iskaz – Mamić je ustao i upitao sudiju zašto dozvoljava da se postavljaju ‘sugestivna’ pitanja.

Sudija ga je opomenuo, ali to nije zaustavilo kontroverznog bivšeg funkionera ‘Modrih’ da nastavi, koji je potom odbrusio sopstvenim advokatima – Čedu Prodanoviću i Jadranki Sloković.

Međutim, Modrić je potom od preostalih 8,9 miliona prosledio Zdravku Mamiću i s njim povezanim osobama 7 miliona evra, a za sebe je zadržao ostatak.

„Gubite se. Ne morate da me branite. Otkazujem punomoćje, sam ću da se branim“, drao se Mamić, prenosi portal ‘Index’.

Ipak, predsednik sudskog veća Darko Krušlin im nije dozvolio da napuste sudnicu, dok je Mamić morao u hodnik Suda dok Saša Lovren nije obavio svoju dužnost.

https://www.youtube.com/watch?v=X_OtFQuClRc

Potom je suđenje prekinuto, kako bi se strasti smirile, ali na kraju nije ni nastavljeno, pa se sledeće zasedanje očekuje u septembru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.