U trendu

Hapšenje Dikića je deo kampanje DPS – sledi poraz

Demokratski front sa Andrijom Mandićem na čelu ocenjuje da hapšenje Bratislava Dikića predstavlja samo nastavak kampanje Demokratske partije socijalista, koja se, uvereni su, mora završiti porazom vldajuć stranke na izborima.

Kako tvrde iz ove partije, nepobitna je činjenica da Dikića izuzetno dobro poznaju Veselin Veljović i Beba Popović i da niko iz opozicije sa Dikićem nikad nije imao bilo kakav kontakt, prenosi portal CDM. „Tako da je logičnije da, ako je ova uhapšena grupa planirala da nekom nešto nažao uradi, pre će biti da je to bilo usmereno protiv opozicije, nego što im je bio cilj da naude starim prijateljima iz crnogorskog režima“, kažu iz DF-a.

Oni su pozvali Vrhovno državno tužilaštvo da ne sakriva nikakve informacije od crnogorske javnosti i da se ne stavlja u propagandnu službu režimskih medija.

Predsedništvo Fronta pozvalo je građane Crne Gore da masovnim izlaskom na birališta i realizacijom izborne volje, daju najbolji odgovor propagandi DPS-a i njihovom pokušaju da izbegnu poraz, navode u DF.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.