U trendu

Hrvat šokiran postupkom Đorđa Balaševića: Nisam mogao ni da sanjam…

Pred nastup srpskog kantautora Đorđa Balaševića, javili su se oni koji su protiv održavanja koncerta jednog Srbina u Hrvatskoj. Kako muzika spaja ljude, bez obzira na veru, nacionalnost i pripadnost, tako je još uvek i onih koji jedva čekaju da se druže sa Panonskim mornarom, kako popularno zovu Balaševića. Tako se i jedan Zadranin našao u moralnoj obavezi da odbrani Balaševića stajući na njegovu stranu. Taj gest je došao i do Đorđa, koji mu je putem Fejsbuka uputio srdačno pismo i pozvao ga da bude gost na njegovom koncertu, koji će se održati 13. maja.

Boris Marin je na svom Fejsbuk profilu podelio sa prijateljima šok i nevericu, kao i neskrivenu radost što mu se čuveni pevač obratio lično. Prenosimo njegov post:

„Nisam mogao ni sanjati…da će moja nedavna fejs objava ovoliko daleko otići…i da ce doći i do samog muzičkog umetnika…na koga je tekst bio i naslovljen. Naravno poštovani i cenjeni pevački umetniče Đorđe Balaševiću…da ću ako to Bog bude dozvolio biti na tvom skorašnjem koncertu u mom Zadru…i ne samo biti…nego u prvim redovima kraj bine pevati skupa sa tobom…pesme koje diraju svakog onog…ko u sebi ima i trunke osećaja…ja ga imam na pretek. Puno po tisucu puta hvala…LEGENDO NAD LEGENDAMA…“

https://www.facebook.com/boris.postar/posts/1449977998400450?pnref=story

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (18)