U trendu

Hrvati mu ne praštaju izdaju: Luka Mamiću, džaba ti svi trofeji (foto)

Zdravko Mamić, „alfa i omega“ zagrebačkog Dinama i kod svih navijača u Hrvatskoj najomraženija osoba poslednjih godina, ovih dana nalazi se na suđenju na kojem se tereti za krivična dela koja su navodno oštetila Dinamo za 15 miliona evra.

S tim u vezi, ove nedelje se na suđenju pojavio i njegov omiljeni fudbaler i as Real Madrida Luka Modrić koji je, prema očekivanju javnosti trebalo da potvrdi da je Mamić navodno muljao i petljao prilikom njegovog prvog transfera.

Međutim Modrić očito nije želeo da izda svog bivšeg gazdu te je na suđenju govorio isključivo u njegovu korist zbog čega je ovih dana na sebe navukao ogroman gnev hrvatske javnosti.

Navijači ne žele da oproste Luki „izdaju“ pa su tako širom Hrvatske osvanuli grafiti na kojima se vređaju Modrićev lik i delo.

Tako se u Zadru, na zidu hotela „IŽ“ gde je Modrić proveo vreme tokom rata na Balkanu, na zidu osvanuo grafit – Luka Mamić.

Mediji se slažu u oceni da će Modrić nastaviti da briljira u fudbalu širom sveta ali da je u Hrvatskoj napravio mrlju kakvu nikada neće moći da opere.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.