U trendu

Jezivo: Oteo šestogodišnjeg dečaka na ulici pa ga silovao

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja deteta u sarajevskom naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva zgrozio je javnost u Bosni i Hercegovini, prenose mediji u regionu.

Enes Hujić (19) preksinoć je u 20.30 časova na ulici zgrabio šestogodišnjeg dečaka koji živi u komšiluku, odneo ga u svoju kuću, gde ga je brutalno silovao!

Kako prenose mediji, dete se vraćalo kući od rođake, kod koje je bilo i igralo se. U tom momentu je naišao Hujić te ga je oteo. Pedofil je utrčao u jednu od prostorija svoje kuće i skinuo dječaka, koji je vrištao. Prema rečima strica nesrećnog dečaka, dete je vrištalo u očaju. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odeću i silovao ga.

Dečak je potom otišao kući istraumiran i ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dečaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku, gde su ga lekari pregledali i potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje.

Ovaj mučni slučaj preuzeo je sudija za maloletnike, koji je naredio pokretanje istrage, veštačenje tragova, a predložio je da se Hujiću odredi jednomesečni pritvor.

Dete je doživelo ogromne traume i u sve su uključeni Centar za socijalni rad te dečiji psiholog. Kako su otkrili članovi porodice nesretnog deteta, Hujić je i ranije uznemiravao mališane u njihovom naselju, ali se niko nije nadao da bi mogao počiniti ovako stravičan zločin, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.