U trendu

Još jedna skandalozna izjava Kolinde: „Došlo mi je da uzmem pušku i idem na ratište“

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je sinoć u Kninu da ju je tokom rata 90-ih godina grizla savest i da je želela da uzme pušku i ode ratište.
„Najradije bih uhvatila pušku i otišla na ratište, ali shvatala sam da nije stvar samo u mecima i u suočavanju s onima koji su ispred vas“, rekla je Grabar Kitarović i istakla da je bila svesna da ima dužnost u Ministarstvu spoljnih poslova, prenosi zagrebačka televizija N1.

Kako je rekla, dok je radila kao pomoćnica generalnog sekretara NATO-a trudila se da se „Oluja“ objasni kao zakonita vojna akcija.

Grabar Kitarović je, nakon prijema ratnih zapovednika na kninskoj tvrđavi, zapevala pesmu „U boj, u boj“ iz opere Nikola Šubić Zrinski.

(Sputnjik)

4 komentara
 1. Anonimni

  Ajmo (pojedini) Srbi, svi na letovanje u Hrvacku… A zasto bi vas bila sramota? Pa, nema razloga… iz svega prilozenog…

 2. Anonimni

  „OLUJA“=ETNIČKO ČIŠČENJE , , POMOČU ,SAD, NEMAČKE, VELIKE BRITANIJE , ITALIJE, MAĐARSKE,…NATO # HRVATSKA JE SA „OLUJOM“ ETNIČKI M ČIŠČENJEM OD SRPSKIH STAROSEDELACA HRVATSKE USPELA izvesti reintegarcije i povratka , LIKE, KNINSKE KRAJINE, POSAVINE, PODUNAVLJA, i ostalih područja“. ############# POMOZI BOŽE SRBIJI, POMOZI BOŽE SRBIMA MA GDE BILI! ###

 3. AA ( americki alah)

  Trudila se da se „Oluja“ objasni kao zakonita vojna akcija.OK; ALI ZASTO SE TRUDILA AKO JE TO BILA? ILI NIJE BILA ZAKONITA? HA PREDSEDNICE?

  1. Antisa

   Za glupana AA (AMERICKI VLAH) pa glupane post citav svet zna da eks Jugoslavija bila treca zemlja po nauruzanju kojeje sve oruzje predato cetnicima i da je jedna mala zemja kao Hrvatska morala da kupuje i otoima od agresora to jest genocidnog naroda i da opet izadzu kao pobjednici to nisu mogli da svate za taj vitesku pobjedu za to im i danas nije jasno i zato u citavom svetu na vojnim akademijama prucavaju taj podvik NASE JEDINE I VJECNE KROACIJE. Bog papane.

Napišite komentar