U trendu

Krivokapić: Đukanović politička prošlost Crne Gore

Lider Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić, koji je 18 godina bio saveznik vladajućeg DPS-a i premijera Mila Đukanovića, a danas je u opoziciji, kaže da je aktuelni crnogorski premijer „politička prošlost“ Crne Gore.

Krivokapić je u intervjuu za Radio Slobodna Evropa, na pitanje u kakvim je dnas odnosima sa bivšim koalicionim partnerom Milom Đukanovićem, odgovorio da su lični odnosi ostalil isti, te da je politika odraz ličnosti.

„U politici postoje vrline i mane svakog od nas koje se iskazuju kroz političko ponašanje. Spoznao sam malo više mana nego što sam mislio da ima premijer Đukanović, ali to je za mene politička realnost. Sa tim ne menjam lični odnos prema njemu, a politički znam da je on prošlost Crne Gore,“ rekao je Kivokapić.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Radoslav Radovic

    Svi cete vi uskoro biti proslost,samo steta koju ste ucinili i brlog koji ce ostati iza vas,popravljace se godinama.Radcerecili ste nas kao Rimljani Isusa i upropastili sve cega ste se dotakli na svim nivoima i svim djelatnostima drustva.Vi cete ostati u gomili istorijskog djubreta i to je vas jedini domet.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike