U trendu

Krvavi pir: Ubio suprugu, ranio njenu majku, sebi prerezao vrat

U porodičnoj tragediji u Starom Baru, Nedžad Beriša (30) je nožem ubio nevenčanu ženu Dudu Sokolaj, ranio njenu majku Hatidžu (51) i presudio sebi, prenose Novosti.

Dvostruko ubistvo i ranjavanje dogodilo u sredu oko 10 sati, u kući roditelja ubijene žene, gde su svi živeli zajedno. Zbog čega je zaista Nedžad Beriša (30) iz Peći napravio krvavi pir, prvo nožem izbo nevenčanu suprugu, ranio njenu majku, pa sebi prerezao vrat, ostaje tajna koju je on poneo u grob.

Nedžad i Duda imali su zajedničko dvogodišnje dete, a prema saznanjima Novosti, iz prvog braka oboje imaju po jedno dete, koji su, takođe, maloletni. Majka Hatidža ima više ubodnih i reznih rana po telu.

– Čuli smo vrisku iz kuće ispod naše. Trajalo je to nekih 10 -15 minuta. Nismo čuli svađu, samo tu vrisku. Mislili smo da vrište deca koja idu u školu i vrtić tom ulicom pa zbog toga ne pridadosmo značaja toj vrisci – kažu komšije koje žive iznad kuće u kojoj je dogodilo dvostruko ubistvo i ranjavanje. Druga komšinica, govori da je o tragediji čula tek kad je policija došla u dvorište njene kuće.

– Znam da je u toj kući živela višečlana porodica, da je bilo dece. Ubijena je živela sa roditeljima, tu je bila i njena sestra. I on je tu živeo. Šta to bi, ne znam. Greota- potreseno govori starija žena. Neki od Starobarana, pak kažu, da je ubijena bila u drugom stanju.

Komšije kažu da je jedna žena, slučajno prolazeći pored kuće kad je videla šta se desilo, onesvestila se na ulici.

Policija je obezbedila lice mesta do dolaska Ekipe za uviđaje. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti uviđaj.

– Na licu mesta je pronađen nož koji je Nedžad Beriša, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog dela. Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi veštačenja. Beživotna tela će biti transportovana na Odeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi vršenja obdukcije. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja – navodi se u zvaničnom saopštenju policije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar