U trendu

Majka odvela sina i sebe u smrt: Pronađeno telo Ivane Fogadić

Telo Ivane Fogadić pronađeno je u jezeru odvodnog kanala HE Dubrava, kod Čakoveca u Hrvatskoj. Iz policijske uprave saopšteno je da su ribolovci uočili leš oko 14 sati u predelu Struge, na južnoj, varaždinskoj strani jezera. Ističu i kako uviđaj još traje i a se pretpostavlja da je reč o 29-godišnjoj Ivani Fagdić za kojom se traga još od ponedeljka.

Iz jezera je juče oko 9 sati izvučen automobil, ali telo Ivane Fogadić nije se nalazilo u njemu. U automobilu su pronađeni Ivanini dokumenti, kao i dokumenti njenog sina Patrika, čije je telo pronađeno juče.

Na vozilu je razbijeno prednje vetrobransko staklo, dok je bočno staklo bilo spušteno što je omogućilo da se vozilo brže napuni vodom i potone. Iz policije se saznaje da su oštećenja na automobilu nastala zbog siline udarca u vodu. Pretpostavlja se da je Ivana vozila vrlo brzo pre nego se zaletela u kanal.

Ivana Fogadić (29) nestala je sa sinom Patrikom pre pet dana, nakon što je na društvenoj mreži Fejsbuk napisala poruku u kojoj asocira da će „dići ruku“ na sebe i dete. Po njenim navodima, nije više mogla da trpi maltretiranje supruga pa se odlučila na ovakav korak.

Policija je na dan prijave nestanka razgovarala sa svim meštanima. Odgovori koje su dobili o odnosu između Ivane i Valentina Fogadića, njenog supruga, začudili su ih jer nitko ni jedne ružne reči nije rekao o tom čoveku. A Ivana se, sudeći po pismu, gušila u agoniji.

Valentin Fogadić nakon što je doznao da je telo njegova sina pronađeno, završio je u bolnici.

Iako su tela majke i deteta pronađena i iako oproštajno pismo upućuje na ubistvo i samoubistvo, policijska istraga slučaja se nastavlja, prenose hrvatski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar