U trendu

Mandić najavio dolazak turističkih poslednika iz SRB i RS

HERCEG NOVI – Predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF, Andrija Mandić najavio je dolazak predstavnika turističkih organizacija iz Srbije i Republike Srpske u Heceg Novi, s ciljem da se spase predstojeća turistička sezona.

,,Verujem da ćemo već narednih dana imati predstavnike turističkih organizacija iz Srbije i Republike Srpske, koji će doći ovde i zajedno sa Ivanom Otovićem, zajedno sa našom koalicijom, zajedno sa svim onim dobrim ljudima iz Herceg Novog poslati poruke da će Herceg Novi i Boka ove godine biti upravo onaj grad i ono mesto i region gde će doći najveći broj naših sunarodnika iz Srbije i Republike Srpske“, rekao je Mandić juče u tom gradu, u kojem će 9. maja biti održani lokalni izbori.

Mandić je rekao da je „Herceg Novi srpski grad“, u kojem ljudi razmišljaju i poštuju svoje sunarodnike, ali itekako žele da ih ugoste i da im prirede onu dobrodošlicu koju oni zaslužuju jer se, kako je rekao, ovde oni osećaju kao kod svoje kuće, preneo je lokalni Radio Jadran.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.