najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Milanović: Špijun verovatno tražio recept za ćevape

Predizborna kampanja šefa SDP-a Zorana Milanovića danas ga je odvela u Vukovar, i to u društvu bivšeg ministra branitelja Predraga Matića. Milanović se u Vukovaru osvrnuo i na hapšenje navodnog hrvatskog špijuna u Beogradu.

“Ne znam šta bi hrvatski špijun radio u Beogradu – osim tražio recept za ćevape”, kratko se Milanović osvrnuo na celu priču. Rekao je i kako ga ne bi začudilo da je reč o konstrukciji, posebno u svetlu činjenice što se vlast u Beogradu “ponaša kao da je osnovala Evropsku uniju”.

Ljudima u regiji poručio je da gledaju šta vlast u Beogradu radi “kako one kod nas koji ništa ne razemeju, tako i Bošnjake u BiH koji moraju da vide ko im je prijatelj, a ko ne”. Podsetio je i da ga je bivši srpski predsednik Boris Tadić u Srbiji uzeo u zaštitu i Tadića nazvao “oficirom i džentlmenom – oficirom srpskih interesa i džentlmenom u ponašanju i dogovoru”.

Aktualnu srpsku politiku ocenio je agresivnom i nazadnom i politikom koja je nanela štetu srpskom narodu i donela mu “svu bedu ovoga sveta”, prenose hrvatski mediji.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike