najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Možda nisam dao dobro poredjenje, ali nemam šta objašnjavati Nikoliću

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je da nema šta da pojašnjava predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, koji je od njega zatražio da objasni izjavu da će predsednik Republike Srpske završiti kao Gadafi ili Sadam Husein.

“Kad bih počeo da pitam Nikolića šta je rekao poslednjih 20 godina, gde bi bio kraj. Ne znam zašto on brani (Milorada) Dodika, on zna da se brani sam”, rekao je Izetbegović, a prenela je regionalna N1 televizija.

On je naveo da nije “možda dao najbolje poredjenje”, ali da se to “desi političarima”.

“Meni jednom, Nikoliću stotinu puta, Dodiku hiljadu puta”, kazao je Izetbegović.

On je ocenio da je dobro što je Dodik najavio podnošenje apelacije Ustavnom sudu BiH o ustavnosti 1. marta, koji se u Federaciji BiH proslavlja kao Dan nezavisnosti, ocenivši da je to znak da Dodik podržava taj sud.

Komentarišući Dodikovi izjavu da je od “Izetbegovića dobio što nikada nije mogao niti da sanja” kada je u pitanju mehanizam koordinacije u pregovorima različitih nivoa vlasti s EU, Izetbegović je kazao da “Dodik navede šta je dobio više”.

“Tog dana smo rešili da je nemoguć zahtev iz RS, koji je podrazumeva da se svi okupljamo kamo bi nešto usvojili, a to je nemoguće. Tražio sam da se od toga odustane, a on je od toga odustao u onom restoranu Barka. Dodik nije dobio više od onoga što je bilo realno, a što je najvažnije, dobili smo mehanizam koordinacije”, kazao je Izetbegović.

(Beta)

1 komentar
  1. Radoslav Radovic

    Ogromna razlika izmedu tebe i Dodika je sto Dodok sluzi svome narodu, ati interesima zapadnog krupnog kapitala.Od Bosne si napravio nekakav buckuris od Turske i Saudijske arabije i BiH narod doveo u bezizlazno stanje, samo kad to shvateis, kasno ce biti i za tebe i za BiH gradjane.Nikad stranci ni jednoj zemlji pa ni BiH nijesu donijeli nista dobro.Zato Srbe ni ti ni stranci necete moci zadrzati u istoj drzavi sa Turcima i Arapima.Zivot sa Muslimanima iz B iH je moguc, ali sa Turcima i Arapima , bar za nas Srbe nije.Dugo su nas mucili isto kao sad za obicni praznik, a kamo li za nesto vise, dabi bili tolike ovce pa to trpljeli.Turci nemaju osjecaja ni za ciji stil zivota osim za svoj.To isto vrijedi i za Arape.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike