najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Na protestu u Podgorici skandiralo se Putinu

Predstavnik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta (DF) Nebojša Jušković čestitao je večeras na uličnom protestu tog saveza u Podgorici, rođendan predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, dok je više stotina okupljenih građana skandiralo ime ruskog predsednika.

Jušković je tom prilikom rekao da se Putin suprotstavlja “nadolazećem svetskom satanizmu”, a prisutni su potom skandirali ime predsednika Rusije.

Obraćajući se okupljenim građanima, funkcioner DF-a Milutin Đukanović kazao je da organizatori protesta više neće zvati lidera Demosa Miodraga Lekića i funkcionera te partije Gorana Danilovića da im se pridruže.

Na večerašnjem nastavku uličnih demonstracija, koje već 11 dana traju u centru Podgorice, pojedini govornici su istakli da  će “odbraniti slobodnu teritoriju”, odnosno da neće dozvoliti da policija ukloni binu i šatore sa prostora ispred Skupštine Crne Gore.

Komunalna policija Podgorice najavila je u utorak da će danas ukloniti binu i šatore kako bi deblokirala za sabraćaj Bulevar Svetog Petra Cetinjskog koji je zatvoren već 11 dana.

I pored najave, bina i šatori su i dalje postavljeni na samom kolovozu Bulevara, a organizatori protesta su upozorili da se odatle “neće pomaći” sve dok ne bude ispunjen njihov zahtev da Vlada Crne Gore i premijer Milo Đukanović podnesu ostavke.

Đukanović je u utorak poručio demonstrantima da vlada neće podleći ucenama, jer, kako je objasnio, DF ima podršku samo šest odsto birača u Crnoj Gori.

(Beta)

1 komentar
  1. Taksirat

    Pa RUSI su jedini, uz SRBE, pravi prijatelji Crne Gore. Svi znamo, a istorija potvrđuje, da nije bilo Rusije na Berlinskom kongresu 1878, Nikšićki okrug nikad ne bi pripao C. Gori. To su bili istinski prijateljski odnosi Rusije i CG. Sad ovaj Jugosloven, Srbin, Crnogorac koji je ušao u kriminalne vode već 20 godina i zbog čega su ga Amerika i zapad primorali da radi šta oni traže od njega, uradio je to radi sebe i svog spasa, da ne završi u HAGU. Zaboravlja MILO da je sve lako oprati osim crnog i debelog obraza. Kad-tad istorija će pljuvati na ovog najvećeg izdajnika kojeg je srpsko-crnogorska majka ikad rodila!!! Rusima on da udara neke smiješne sankcije radi nekog interesa. Kojeg? Objasni C. Gori i sramno priznavanje Kosovo kao države. A svi znamo da je Metohija bila crnogorska i da su tu rođeni mnogi Crnogorci, a među njima i Milov đed. Sram ga i stid bilo. Zbog sebe će prodati dušu i slobodu Crne Gore i Crnogoraca!!! Bolji su mu prijatelji Arbanasi i Šiptari od braće SRBA i RUSA. Budi bog sa nama koji sve vidi i vidi najveći sram i blam u ovog čoveka, koji diktatorskim, pljačkaškim metodama vlada već 23 godine samo da bi spasio sebe od zatvora. I ovo ubacivanje Nato ubica u CG je dokaz da ne bira sredstva samo da ne bi završio na ROBIJI!!!

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike