U trendu

Naljutili putnike: Ponovo otkazan let Kroacija erlajnza, ali ne zbog štrajka

Zbog tehničkog kvara na letilici hrvatske kompanije Kroacija erlajnz iz Minhena za Zagreb otkazan je u petak uveče, što je naljutilo putnike, jer im je to saopšteno tek posto su se čekirali i predali prtljag.

„Predali smo prtljag i “čekirali“ se. Tek su nam naknadno rekli da je let otkazan, pa je dodatan problem nastao zbog toga što smo već prijavljeni za let, pa nam karte nisu mogli otkazati. Zvali smo u Kroacija erlajnz, ali se nitko nije javljao“, rekla je jedna od potencijalnih putnica.

Objašnjenje ni naknadno nisu dobili, osim što im je rečeno da razlog nije štrajk koji je bio najavljen za poneđeljak, a kojeg su čelnici sindikata ORCA upravo danas odložili, nakon obećanja koja su dobili od premijera Andreja Plenkovića.

Hrvatski mediji podsećaju da se gotovo identična situacija dogodila i prošlog petka kada je takođe otkazan večernji let.

Tada je, međutim, informacija o otkazivanju leta stigla oko šest sati ranije, pa je većina putnika ipak imala dovoljno vremena da pronađe alternativni prevoz.

„Zbog tehničkog kvara naš Dash Q-400 morao je ostati prizemljen u Splitu. Žao nam je zbog problema koje su putnici imali zbog toga i ovim putem im se izinjavamo“, saopštio je portparol hrvatskog avioprevoznika Davor Janušić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar