U trendu

„Nudim 10.000 evra, nađite mi onog ko je ovo uradio“

Vlasnik kamiona koji su izgoreli u utorak rano ujutro u Splitu nakon podmenutog požara, putem društvene mreže je ponudio nagradu od 10 hiljada evra onome ko mu pomogne da pronađe krivca.

U svojoj objavi na Fejsbuku Ivan Batalić pozvao je kolege, prijatelje i poznanike da podele njegovu potragu za informacijom o počinitelju, a ostavio je i svoj broj mobilnog.

EKIPA kolege znanci i poznanici…. Molim djelite ovo! Nudim nagradu 10.000 eura u KEŠU za INFORMACIJU o namjernom paljenju MOJIH TEŠKO STEČENIH Kamiona 0994442031, hvala unaprijed!!!

Gepostet von Ivan Batalić am Dienstag, 3. April 2018

– Ekipa, kolege znanci i poznanici… Molim dijelite ovo! Nudim nagradu 10.000 eura u KEŠU za informaciju o namjernom paljenju mojih teško stečenih kamiona – napisao je Batalić u statusu.

Prema prvim informacijama, šteta u podmetnutom požaru koji je kod splitskog terminala TTTS-a zahvatio tri teretna vozila, od kojih je jedno potpuno izgorjelo, veća je od 60 hiljada evra.

Policijskim uviđajem utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar, zbog čega je policija počela istraživanje, prenosi Jutarnji list.

1 komentar
  1. verujem u bolje sutra

    e moj nesrecnice, taj koga policija juri bude zasticen od druge drzavne sluzbe, jer im takav olos treba za prljave poslove kojima oni ne prljaju ruke..tuga.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike