U trendu

Opsada na Rabu: Ubio lekara i ranio ženu pa se zabarikadirao, puca nasumično (video)

Kako doznajemo, ranjena žena je uspela da pobegne kroz prozor kuće u Barbatu na ostrvu Rabu, a počinilac se zatvorio unutra. Policija je opkolila kuću i čeka dolazak interventne jedinice, prenose hrvatski mediji.

U Barbatu na Rabu vlada opsadno stanje. Kako doznajemo, muškarac je, navodno zbog sukoba oko zemljišta, upucao i ubio drugog muškarca, inače lekara u Psihijatrijskoj bolnici Rab, i ranio jednu ženu.

Navodno je ranjena žena uspela da pobegne kroz prozor kuće, a počinilac se zatvorio unutra. Policija je opkolila kuću i čeka dolazak interventne policije.

Vest o ubistvu brzo se proširila i na društvenim mrežama. Meštani navode da im je policija naredila da se zatvore u kuće i da zatvore prozore.

Talačka kriza u Hrvatskoj – Muškarac na Rabu puca nasumično (video)

Hrvatska policija potvrdila je danas da se na ostrvu Rab desilo ubistvo, ne otkrivajući više detalja, dok na društvenim mrežama javljaju da je naselje Barbatu na tom ostrvu pod talačkom krizom usled napada naoružanog muškarca.
Kako prenosi „Indeks“, ubijen je psihijatar, dok njegova supruga leži sa povredama ispred kuće jer je skočila kroz prozor dok je pokušavala da pobegne.

Hitna pomoć, kako se navodi, ne može da dođe do nje jer „napadač puca po svima“.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je navodno bivši advokat koji je pucao i ubio muškarca, a naneo povrede njegovoj supruzi zbog sukoba oko zemljišta.

On se zabarikadirao u kuću i ne izlazi.

​Kako prenosi „Slobodna Dalmacija“, policija je opkolila kuću i čeka da stigne interventna jednina MUP-a.

Kako se navodi, meštani tvrde da im je policija naredila da se zatvore u kuće i da zatvore prozore.

„Dođem na Rab na jedan dan. Na trajektu sretnemo dva kombija specijalne policije. Uglavnom sad sam zatvorena u kući, jer je dve kuće dalje od mene talačka kriza. Ubijen je čovek, a naoružani ubica se ne predaje. Dobili smo naređenje da se zatvorimo u kuću i zatvorimo prozore“, objavila je na Fejsbuku jedna devojka.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar