U trendu

Pašticada fest – mesto dobrog ukusa (Video)

Ako vas put nanese do Crne Gore, možete prisustvovati tradicionalnoj manifestaciji Pašticada fest, koja će se održati 27. juna u Petrovcu u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Pašticada fest predstavlja celodnevnu manifestaciju koja promoviše pašticadu, tradicionalno primorsko jelo, uz muzički i dečiji deo programa. Kada su manifestacije ovog tipa u pitanju, ovaj događaj okupiće veliki broj meštana i turista svih generacija. Cilj ovog festa je promovisanje crnogorske kuhinje, kao veoma važnog dela turističke ponude budvanske rivijere, kao i da mesec jun u Petrovcu turistima bude još lepši.

I ove godine će nakon završenog dnevnog dela programa goste zabavljati poznati izvođači. U večernjim časovima nastupiće Trio gušti, a nakon njih poznati hrvatski kantautor Masimo Savić.

Budva se u čitavom regionu izdvaja kao centar lepih dešavanja, mesto koje voli spektakle, velike koncerte i festivale tokom cele godine koji privlače veliki broj turista i medija. Nova godina u Budvi, Karneval, Grad teatar, Sea Dance festival, samo su neki od događaja koji privlače turiste u velikom broju i pažnju medija iz svih krajeva sveta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar