najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Petrovačka noć na budvanskoj rivijeri uz Damira Urbana i Bajagu

Jedna od najlepših manifestacija u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva, Petrovačka noć, ove godine održaće se u subotu, 27. avgusta i prepoznata je kao kruna dešavanja na budvanskoj rivijeri u periodu glavne turističke sezone.

“Manifestacija sa gotovo najdužom tradicijom, postala je vremenom najveća pučka fešta od ribe, vina i muzike na crnogorskoj obali i razlog zbog kojeg se brojni turisti odlučuju da baš u periodu njenog održavanja usklađuju i svoje odmore. Ove godine posetioci će uživati u svim segmentima programa – sportskim igrama, podeli velikih količina ribe i vina, uz zvuke primorskih klapa, kao i izložbi autentičnih suvenira i radova umetnika iz Budve,” ističu organizatori.

Na kraju dana, na bini smeštenoj na šetalištu ispred hotela “Palas”, nastupiće mlada crnogorska pevačica Anita Popović, popularni hrvatski pevač Damir Urban i legende regionalne muzičke scene – Bajaga & Instruktori.

Petrovačka noć biće upotpunjena spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike