U trendu

Potera po Jadranu za gliserom u kom su krijumčarili čak 1,7 tona droge (video)

U prošli petak, 21. septembra u večernjim satima, hrvatska policija dojavila je italijanskim vlastima da se prema italijanskoj obali, gradu Peskara, kreće  gumeni gliser.

Helikopter i čamac Guardia di Finanza koji učestvuju u operaciji Fronteksa  ‘Themis’,  odmah su upućeni kako bi presreli čamac za koji je postojala sumnja da su u njemu krijumčari droge.

Italy and Frontex team up for a high speed drug bust

On Friday evening, the Italian authorities received a tip from Croatia that a rubber speedboat was heading towards the Italian coast near the city of Pescara. Guardia di Finanza helicopter and boat (both taking part in the Frontex Operation Themis) were soon on their way to intercept the suspected drug smugglers. After giving chase, the Italian boat intercepted the speedboat carrying 1.7 tonnes of drugs wrapped in clear plastic packages. The authorities arrested two suspected drug smugglers.

Gepostet von Frontex, the European Border and Coast Guard Agency am Montag, 17. September 2018

Posle potere čamac Guardia di Finanza presreo je gliser na kom je pronađeno 1,7  tona droge omotane u prozirne plastične pakete.

Italijanske vlasti uhapsile su dvoje ljudi za koje se sumnja da su krijumčarili drogu. Prema nezvaničnim informacijama uhapšena su dva Albanca koji su prevozila marihuanu.

Fronteks je na svojoj Fejsbuk stranici objavio i snimak potere.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar