U trendu

Potop u Crnoj Gori: Kotor plivao, ali bukvalno (video)

U prethodna dva dana centralne i južne delove Crne Gore pogodilo je nevreme, praćeno obilnim padavinama i jakim vetrom, koje nije nanelo veću materijalnu štetu.

Kotorska riva – plimni val 22.decembar 2019.

Gepostet von Boka News am Sonntag, 22. Dezember 2019

Direktorat za vanredne situacije MUP-a je sinoć u saopštenju naveo da veća šteta nije pričinjena zahvaljujući preventivnim aktivnostima. Problema je bilo u opštinama Kotor i Tivat, gde je jedan broj ulica bio poplavljen i neprohodan za saobraćaj, a Direktorat ističe da se situacija normalizuje.

Takođe, problema je bilo i sa rekom Rujelom u opštini Tuzi, a zbog izlivanja reke Cijevne u mestu Milješ saobraćaj je u prekidu.

„U jednom delu opština u severnom i centralnom delu Crne Gore bilo je problema sa snadbevanjem električnom energijom. Ekipe CEDIS-a (elektordistributivnog sistema) su na terenu i još uvek otklanjaju jedan broj aktivnih kvarova“, kazali su iz Direktorata, preneo je sinoć portal RTCG.

Kotor plimni val decembar 2019.

Gepostet von Boka News am Sonntag, 22. Dezember 2019

Navodi se da pripadnici sistema zaštite i spasavanja i dalje aktivno prate stanje na terenu i da su spremni da, u slučaju potrebe, reaguju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.