U trendu

Privedena hrvatska glumica, vređala policajce da su – Srbi!

Mia Begović (54) prošlu nedelju neće pamtiti po dobrom. Naime glumica je provela noć u pritvoru nakon što je, pod uticajem alkohola, izudarala i izvređala saobraćajne policajce, zbog čega je privedena uz primenu prisile.

Zbog neobičnih vozačkih reakcija zagrebački policajci zaustavili su vozilo i vidno alkoholisanoj vozačici ponudili alkotest koji je ona odbila. Ubrzo nakon toga izvređala je policajce na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi nazivajući ih ´Srbima´ i ´plaćenicima´.

Policajci su pokušali da je privedu ali Begović je pružala snažan otpor pri čemu ih je izudarala nogama pa su bili prisiljeni da koriste sredstva prisile, odnosno vezanja lisicama.

Glumica je tu noć provela na trežnjenju, nakon čega je uz optužni predlog, puštena da se brani sa slobode, a kada su je hrvatski mediji kontaktirali, kratko je rekla:

– Privedena sam pod lažnom optužbom da posedujem oružje kojeg nije bilo, a to može da potvrdi i moja koleginica Anita Matić Delić koja je sa mnom bila u automobilu. Uz to, posedujem i snimak kojom se to potvrđuje – rekla je.

3 komentara
 1. goran manic

  Znam Enu i sestru joj, Avu… Bile su jako dobre. Ali, nisam razumeo iz teksta da li se to desilo u HR ili SR… No, bilo kako, zaista je uvredljivo to što je rekla!

  1. čitam pažljivo

   „Zagrebački policajci“

 2. Rene

  Meni samo nije jasno, dokle će da ide Hrvacki bezobrazluk. Dobili su etnički čistu državu, šta još hoće.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike