U trendu

Sejo Sekson napustio emisiju posle svađe s vlasnikom radija (video)

Frontmen benda „Zabranjeno pušenje“ Sejo Sekson napustio je studio RTRS-a nakon što je ušao u verbalni sukob s vlasnikom Hard Rock radija.

https://youtu.be/kerSPHCOt7o

Voditeljka je pitala vlasnika Hard Rock radija kako funkcionišu plej liste, a bosanskohercegovački muzičar nije se slažio sa njim.

– Mislim da je ta priča o nameštanju, onako po meni, pomalo naučna fantastika, zato što sve i jedna ozbiljna stanica ima ozbiljan program, uglavnom je to džez ili nešto slično. Znači vi sad možete, gospodin sad može sa mnom u studio Hard Rock radija i da pogleda sve što je Hard Rock pustio u zadnjih 15 godina, a ne u zadnjih 7 dana – poručio je vlasnik radija.

Dodao je da „manje-više svi koriste slične programe“, međutim tada ga je Sekson prekinuo, iako je obećao da to neće uraditi.  – Vi stvarno živite u science fictionu – poručio mu je muzičar, nakon čega se rasprava nastavila.

– Ti si pijan ili nadrogiran, nemoj na mene vikati, čoveče, daj malo šuti… – rekao je vlasnik radija Seksonu. Voditeljka je pokušala da smiri strasti, ali jedan od sonivača Zabranjenog pušenja ustao je i otišao.

– Imate priliku raspraviti s gospodinom sve… Jer ovo je sramota stvarno šta pričate – govorio je Sekson dok je izlazio, dodavši da za sat vremena „gospodin nije izgovorio nijednu istinitu rečenicu“.

– To u životu nisam video, a 30 godina se motam po vašim mestima. Sram vas bilo – dodao je odlazeći.

– Hard Rock nikad nije pustio Zabranjeno pušenje – čuje se izjava vlasnika radija pred kraj dela snimka iz emisije koji se pojavio na Ju Tjubu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.