U trendu

Skandal u Hrvatskoj: Studentkinja se drogira na predavanju? (video)

Na Fejsbuku se ovih dana pojavio snimak koji traje svega nekoliko sekundi, a na kojoj se vidi kako devojka u učionici tokom predavanja navodno nešto šmrče sa stola. Odmah su krenula nagađanja o tome da je devojka tokom nastave konzumirala kokain ili spid.

U komentarima ispod snimka mnogi su odmah zaključili kako je video nastao u prostorijama privatne visokoobrazovne ustanove VERN i da se radi o jednoj njihovoj studentkinji. Ta informacija zasad nije potvrđena, ali su se o snimku oglasili na službenoj stranici VERN-a i poručili da istražuju situaciju.

Dodaju i da su odmah pokrenuli odgovarajuće postupke.

https://www.facebook.com/hardkoo7.dost.dobro/videos/555358921472085/

„VERN je primio informaciju o video materijalu čiji sadržaj upućuje na neprihvatljivo i nedozvoljeno ponašanje jedne naše studentkinje u prostorima fakulteta. Odmah po primitku navedene informacije VERN je pokrenuo odgovarajuće pravne i druge postupke. Osuđujemo svako postupanje koje se kosi sa zakonima Republike Hrvatske i internim aktima ustanove, tpa će ovaj predmet biti obrađen u skladu s navedenim“, stoji u obaveštenju na stranici fakulteta, a prenosi Index.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.