U trendu

Snajperisti tzv. Armije BiH na protestima „Pravda za Davida“

BANJALUKA – Portal „Infosrpska“ objavio je da na protestima „Pravda za Davida“ u Banjaluci „učestvuju i veterani tzv. Armije BiH, od kojih su neki i snajperisti, koje predvodi ozloglašeni Samir Sadiković iz Bugojna“.

„Reč je o veteranima koji su ubijali nedužnu srpsku decu, žene, starce, koji se, kako to mnoge fotografije pokazuju, grle sa Davorom Dragičeviće, ocem tragično nastradalog Davida Dragičevića.

Da li su oni u Banjaluci da se solidarišu sa Davorom Dragičevićem ili su oni znak da se tu sprema neki scenario, poput onog sa Majdana, čiji će glavni protagonisti biti, upravo oni, okroele srpske ubice i snajperisti poput Ede Barjaktarevića, Hamze Krkalića, Fahrudina Mehinovića i drugih, koji su skoro svakodnevo na protestima a verovatno se spremaju za sasvim radikaniji scenario“, navodi se u tekstu.

Portal ističe da bi „odgovor na ovo možda mogla da da Obaveštajno-bezbednosna agencija (OBA) BiH ili neke od zapadnih ambasada, odnosno službi koje već mesecima ‘vršljaju’ po Banjaluci i koje su ove zločince poslali u Banjaluku“.

„Ali nema sumnje da bi odgovor na to mogao da da i sam nesrećni otac stradalog Davida, Davor? Je li moguće da on pravdu za Davida traži sa ubicama srpske dece i nedužnih civila u proteklom ratu? Šta ti krvnici, koji se okupljaju pod sloganom ‘I krv svoju za Bosnu moju’ rade u majicama grupe ‘Pravda za Davida’, vršljajući po Banjaluci i fotografišući se, kako to fotografija pokazuje, i nedaleko od kabineta predsednika Dodika? Kakvu to oni ‘pravdu’ traže, sasvim izvesno možemo da pretpostavimo“, ističe se u tekstu koji je objavio portal „Infosrpska“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)